Cereri Lemne de Foc


R.P.L Ocolul Silvic Cindrelul – Cristian asigură servicii de exploatare și transport a masei lemnoase pentru incălzirea locuințelor și a materialului lemnos pentru construcție, cu respectarea normelor legislative în vigoare, lemn depus și pus la dispoziția cetățenilor în Depozitul de materia lemnos al comunei Cristian.

Pentru a intra in posesia materialului lemnos cetățenii trebuie sa depună în prealabil o cerere la sediul Primăriei Cristian , DESCARCA AICI MODEL CERERE ,  contravaloarea materialului lemnos fiind achitată la Depozitul de lemne pe baza de chitanță și aviz însoțire marfă. Prețul materialului lemnos se stabilește anual și se aprobă prin Hotărâre de Consiliu Local și Hotărâre de Consiliu de Administrație RPL Ocolul Silvic.

Condiții pentru a putea beneficia de material lemnos:

  • Să aibă domiciliul/reședința stabilit pe raza comunei Cristian
  • Să nu figureze cu restanțe la plata taxelor și impozitelor locale și/sau  amenzi mai vechi de 1 an
  • cererile depuse se iau in considerare per familie, nu per membru de familie.
  • Atasată cererii se depune o copie dupa Cartea de Identitate/Buletin de identitate
  • In cazul cererilor pentru Lemn de constructie la cerere se depune in copie Autorizația de construire

Termenul de depunere al cererilor este din 15.01  pâna în 31.07 la Sediul Primăriei Cristian – Secretariat Primar.

Termenul de ridicare a materialului lemnos este de 4 săptămâni de la data la care ați fost notificați de către Primăria Cristian cu privire la aprobarea cererii depuse.

HOTARÂREA NR. 7 / 2019 privind aprobarea preţului pentru vânzarea directă către populaţie a lemnului fasonat din Depozitul Cristian, în anul 2019